Nieuw zakelijk programma op New Business Radio

Internationaal zakendoen centraal in nieuw programma: ‘Grenzeloos Ondernemen’ op New Business Radio

New Business Radio start op zaterdag 31 maart a.s. met het nieuwe programma ‘Grenzeloos Ondernemen’. Het programma,over Nederlanders die in het buitenland ondernemen, is elke maand te beluisteren op de zakenzender. In de eerste uitzending komen Nederlanders aan het woord die ondernemen op Curaçao.

Grenzeloos Ondernemen wordt elke laatste zaterdag van de maand, van 10:00 tot 11:00 uur, uitgezonden op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren en te delen als podcast. Grenzeloos Ondernemen wordt gepresenteerd door Folkert Tempelman.

“Heel cool dat Grenzeloos Ondernemen bij New Business Radio te horen is. Elke maand gaan we met het programma de grens over en staan ondernemers in een bepaald land centraal. In Grenzeloos Ondernemen gaat het dan ook echt over de ondernemers en hun internationale verhalen. Wat doen ze, hoe doen ze dat en wat maakt of breekt hun succes”, aldus Folkert Tempelman.

In Grenzeloos Ondernemen hoor je elke maand gesprekken met ambitieuze, succesvolle en inspirerende Nederlanders die in het buitenland ondernemen. Van start up tot multinational, van broodjeszaak tot tech company en van Kaapstad tot Bogotá.

Folkert Tempelman: “Overal op de wereld zijn Nederlandse ondernemers te vinden. Hun verhalen en ervaringen bieden kennis en inspiratie voor iedereen die internationaal onderneemt, of wil ondernemen. Grenzeloos Ondernemen deelt die know how door luisteraars, ondernemers, bedrijfsleven, branche-, en vakorganisaties en overheid op internationaal niveau te verbinden”.

Over New Business Radio
New Business Radio is dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*