Nieuw schoonmaakbedrijf op Media Park

Media Park Management (MPM) heeft in opdracht van Media Park Enterprise (MPE) de afgelopen maanden een schoonmaakofferteronde doorlopen en inmiddels succesvol afgerond. Per 1 juli aanstaande start Effektief Groep als nieuwe schoonmaakorganisatie op het Media Park.

Hiermee zal de lange samenwerking met het huidige schoonmaakbedrijf HV Partners binnenkort eindigen.

De offerteronde is door Media Park Management samen hun adviseur Hospitality Works! opgezet. De longlist van vijftien schoonmaakbedrijven werd teruggebracht tot een shortlist van zes. Na een uitgebreide kennismaking met elk van deze partijen afzonderlijk, hebben alle deelnemende partijen, vanuit hun specialisme, hun visie op schoonmaak van het Media Park uitgewerkt in een visiedocument. Op basis van deze visiedocumenten zijn vier partijen de offertefase ingegaan, waarvan Effektief Groep uiteindelijk is uitgekozen door haar prijs-kwaliteit verhouding.

Effektief Groep start per 1 juli met de reguliere schoonmaakactiviteiten. Daarnaast zal de Effektief Groep eveneens het terrein ontdoen van zwerfvuil, de glasbewassing verzorgen en de sanitaire voorzieningen vervangen en beheren. Tevens kunnen zij op verzoek ook specialistisch schoonmaakonderhoud uitvoeren. Effektief Groep is voor sommigen wellicht al bekend. Op het Media Park verzorgt zij bij NEP de schoonmaakwerkzaamheden, hetgeen tevens efficiencyvoordelen biedt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*