Nieuw radioprogramma Dionne Stax en Toine van Peperstraten heet ‘Stax&Toine’

AVROTROS komt vanaf 6 januari 2020 met een nieuw radioprogramma op NPO Radio 1: Stax&Toine. 

Van maandag tot en met donderdag bespreken Dionne Stax en Toine Peperstraten tussen 14.00 en 16.00 uur niet alleen het nieuws van de dag, maar ook alles wat er speelt op het gebied van onder meer lifestyle, wonen, muziek, reizen en consumentenzaken. Hiermee biedt het een verbreding van het scala aan de onderwerpen die nu al bij NPO Radio 1 aan bod komen. Het duo ontvangt bijzondere gasten en laat ook de luisteraar aan het woord. Zij kunnen hun eigen ervaringen delen door in te bellen of gebruik te maken van de NPO 1-app.

Dionne Stax kijkt ernaar uit om radio te gaan maken: “Stax&Toine wordt een spannende ontdekkingsreis voor ons allemaal, waar ik erg naar uitkijk”. Toine van Peperstraten vult aan: “Ik vind het mooi dat we niet alleen de deskundige aan het woord laten, maar ook de luisteraar zelf en gasten die iets bijzonders gaan doen. Dionne en ik zijn aan elkaar gewaagd, dus dat wordt erg leuk”.

Stax&Toine, vanaf maandag 6 januari om 14.00 uur bij AVROTROS op NPO Radio 1

3 Comments

  1. Ik mag hopen dat er niet nog meer sport op de radio komt. Luister ’s avonds nooit meer naar Radio 1 omdat de zender helemaal verziekt is door de sport en ik mag hopen dat er in de middag niet ook nog eens meer sport te horen is. Wat was er trouwens mis met het middagprogramma wat er nu is ?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*