NH vernieuwt radioprogrammering 

Vanaf vandaag krijgt NH Radio een fris en nieuw geluid. NH gaat het aankomende seizoen vliegend van start met een aangepaste programmering en een vers jinglepakket. Als aanvulling op de programmering neemt presentator Bart Slim voortaan tussen 10.00 en 12.00 uurhet programma ‘Goedemorgen’ voor zijn rekening.

Koen Maas, eindredacteur radio
“Met de vernieuwde radioprogrammering frissen we NH weer lekker op. Vertrouwde presentatoren nemen de luisteraars mee door de dag. Je wordt nog steeds wakker aan ‘De Ontbijttafel’ met Pieter Kok, waarna Bart Slim je in ”Goedemorgen! met heerlijke muziek door de rest van de ochtend loodst. June Hoogcarspel verzorgt een smakelijke lunch met ‘June Tot Twee’. Vervolgens neemt Nick Velderman het stokje over in een muzikale ‘Goeiemiddag!,’ met herkenbare liedjes van toen én nieuwe hits. Patricia Nagelkerke brengt je tot slot richting de avond in ‘Vandaag De Dag’, met het meest spraakmakende nieuws uit Noord-Holland. Hiermee ben je als luisteraar volledig op de hoogte van wat er speelt in jouw regio.”

Programmering 
Maandag t/m vrijdag:
•    06:00 – 10:00 uur: ‘De Ontbijttafel’ met presentatie van Pieter Kok
•    10:00 – 12:00 uur: ‘Goeiemorgen!’ met presentatie van Bart Slim
•    12:00 – 14:00 uur: ‘June Tot Twee’ met presentatie van June Hoogcarspel
•    14:00 – 16:00 uur: ‘Goeiemiddag!’ met presentatie van Nick Velderman
•    16:00 – 19:00 uur: ‘Vandaag de Dag’ met presentatie van Patricia Nagelkerke
•    Vrijdag: 19:00 – 22:00 uur: ‘NH Sport’ met presentatie van Edward Dekker
De weekendprogrammering blijft voorlopig ongewijzigd.

NH, Thuis in heel Noord-Holland
NH radio heeft alle aandacht voor Noord-Hollandse (nieuws)verhalen. Het verhaal begint voor NH altijd in de Noord-Hollandse samenleving en vindt zijn bredere context in de maatschappij. Samen met de luisteraars zet NH zich in voor hulp aan anderen. Maar op de radio is er ook ruimte voor luchtigere zaken zoals een spelletje en het weer met de enige echte weerman Jan Visser. De favoriete muziek van NH bestaat uit hits uit de sixties en seventies afgewisseld met hedendaagse toppers. Kortom, bij NH is er altijd wat te beleven.

Over NH
NH is het regionale publieke mediabedrijf van Noord-Holland en vertelt verhalen die verteld moeten worden. Dat gebeurt op z’n Noord-Hollands: oprecht, trots en betrokken. NH is een innovatief mediabedrijf met gedreven professionals die onderscheidende (nieuws)verhalen maken.
 

3 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*