‘Netflix gaat op uitzendrechten Formule 1 bieden’

Dé streamingreus was halverwege dit jaar afgeschreven. Netflix verloor voor het eerst in een decennium klanten en deskundigen dachten zo ongeveer dat het gedaan was. Maar die zaten er naast. In de zomer won het bedrijf bijna 2,5 miljoen klanten en de verwachting is dat er ook in de laatste drie maanden een hoop nieuwe abonnees bijkomen.

Wat doet Netflix goed? Wat was de tactiek tot nu toe en wat kunnen we nog verwachten? Ook al ben je geen fan van Netflix, dan nog is het een aflevering die je moet horen. Want de veranderingen die het doorvoert, hebben ook gevolgen voor jou. Voor het abonnement dat je wél hebt. Kirsten Jan denkt dat de concurrentie bepaalde aanpassingen namelijk gaat overnemen. En ook dat de streamers steeds meer veranderen in de ‘ouderwetse’ televisiezenders. Netflix zou zelfs een bod willen gaan doen op de rechten van de Formule 1.

luister hier:


2 Comments

  1. Netflix kan voorlopig helemaal niet op uitzendrechten Formule 1 bieden. Die zijn tot eind 2024 in handen van het Scandinavische NENT, eigenaar van streamingdienst Viaplay.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*