NEP The Netherlands versterkt leadership team met de aanstelling van Jonatan de Boer als interim Director Broadcast Services

Met de aanstelling van Jonatan de Boer (37) als interim Director Broadcast Services versterkt NEP The Netherlands haar leadership team.

Als onderdeel van de strategische heroriëntatie, die NEP de afgelopen periode heeft doorgemaakt, zijn de business units Multicam en ENG per 1 maart geïntegreerd in Broadcast Services. In de afgelopen maanden is al veel voorbereidend werk gedaan en nu is het moment gekomen om ook de aansturing onder een leiding te brengen. Jonatan de Boer zal als interim Director Broadcast Services verder invulling geven aan de organisatiestructuur van dit nieuwe onderdeel van NEP. De integratie ziet vooral toe op de interne processen en structuur en de borging van onze unieke kwaliteiten in het aanbod naar onze klanten.

Jonatan de Boer bracht in 2013 de snelgroeiende startup Mediakraft [Multi Channel Network] naar Nederland. De Nederlandse en Belgische activiteiten werden in 2016 aan producent Medialane verkocht waarna hij door Iris van den Ende benoemd werd tot Managing Director. In 2018 verhuisde hij naar Bird waar hij de functie van General Manager Noord Europa had en verantwoordelijk was voor Nederland, België, Polen, Noorwegen en Zweden. Sinds 2023 was Jonatan interim COO van Buma Stemra waar hij recent zijn opdracht volbracht.

Arjan van Westerloo (CEO): “Ik ben blij dat Jonatan de Boer ons leadershipteam komt versterken. Met zijn ervaring en skills brengt hij nieuw elan in het team dat het nieuwe Broadcast Services vormgeeft. Onder zijn leiding kan NEP verder groeien als duurzame werkgever in een snel veranderende markt. Het biedt onze collega’s meer doorgroeimogelijkheden en variatie in de werkzaamheden. Sinds begin dit jaar zijn al enkele camera operators succesvol opgeleid in het ENG-vak en ENG camera operators in het Multicam-vak. Ook hebben we een start gemaakt met de integratie van de backoffice. Vanuit het nieuwe Broadcast Services krijgen onze klanten nog makkelijker toegang tot de beste mensen van NEP.”

Jonatan de Boer (interim Director Broadcast Services): “Ik heb veel zin om bij NEP aan de slag te gaan, een bedrijf waar passie, professionaliteit en plezier hoog in het vaandel staan. Mijn directie-ervaring in de mediabranche en passie voor content gaan mij helpen om de strategische integratie van de ENG en Meercamera afdelingen te leiden, waarbij we deze samenbrengen tot één geïntegreerde afdeling Broadcast Services. Dit initiatief is een belangrijke stap in het verder professionaliseren van NEP en het optimaliseren van onze dienstverlening. Het warme welkom en de interacties die ik tot nu toe met mijn nieuwe collega’s heb gehad, bevestigen mijn overtuiging dat we samen een mooie periode tegemoet gaan.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*