NEP The Netherlands versterkt leadership team met aanstelling John Guntenaar als CTO

Met de aanstelling van John Guntenaar (39) als Chief Technology Officer (CTO) versterkt NEP The Netherlands haar leadership team. 

Vanuit zijn nieuwe rol als CTO, ingaande vandaag, zal Guntenaar (Manager Global Product Software Architecture NEP Group) verantwoordelijk zijn voor de technologische strategie, productontwikkeling, het optimaliseren van systemen en processen en het vergroten van de nationale en internationale schaalbaarheid van de NEP infrastructuur. 

Arjan van Westerloo (CEO): “Ik ben blij dat John Guntenaar de directie van NEP The Netherlands komt versterken. De uitdagingen in de snel veranderende en complexe mediawereld vragen erom vanuit de directie leiding en sturing te geven aan onze technologische strategie. John heeft zijn sporen ruimschoots verdiend binnen NEP en ik ben er dan ook van overtuigd dat hij zowel nationaal als internationaal de toonaangevende NEP-technologie en infrastructuur verder zal ontwikkelen.”

John: “Ik ben verheugd om deze nieuwe uitdaging aan te gaan na ruim 18 jaar werkzaam te zijn geweest binnen deze organisatie in diverse functies. In de afgelopen 4,5 jaar lag mijn focus voornamelijk op NEP Global, waar ik grotendeels internationaal werkzaam was. Nu keer ik terug om de technologieontwikkelingen in Nederland te overzien. Ik zie het als een geweldige kans om de samenwerking met andere landen te verbeteren en de technologiehub in Hilversum te versterken. Door het bundelen van onze krachten en het stimuleren van internationale samenwerking geloof ik dat we een voortrekkersrol kunnen spelen in de ontwikkeling van nieuwe technologieën en de uitbreiding van ons platform. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten ter ondersteuning van onze organisatie, om samen nieuwe mijlpalen te bereiken en succes te realiseren.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*