Nederland.FM en v-OR lanceren radioportal onlineradio.nl

De verenigde Online Radiostations (v-OR) en de makers van de succesvolle radioportal Nederland.FM hebben vandaag onlineradio.nl gelanceerd. Op onlineradio.nl staan alleen de professionele radiostations die lid zijn van de v-OR. Onlineradio.nl is ook te beluisteren via tablet en mobiel. Jim Souren, eigenaar van Nederland.FM en Peter Contant, voorzitter van de v-OR, hebben in Hilversum een samenwerkingsovereenkomst getekend voor 5 jaar.

Bij de v-OR zijn vijftien kleinere, professionele online radiostations aangesloten, die hun belangenbehartiging collectief hebben geregeld.

Peter Contant, voorzitter van de verenigde Online Radiostations (v-OR): “Voor de v-OR is de realisatie van de portal onlineradio.nl het uitkomen van een grote wens. Online radio groeit enorm en een eigen portal past bij de doelstellingen van onze organisatie. De luisteraar kan een professioneel collectief van pluriforme radiostations vinden op deze portal. Dat is uniek in Nederland. Daarom zijn we verheugd dat we met de initiatiefnemers van Nederland.FM een goede overeenkomst hebben kunnen sluiten, waardoor we de komende jaren breed vertegenwoordigd zijn op internet, tablet en mobile met onlineradio.nl.”

Ondertekening tussen Jim Souren (Nederland.FM) en Peter Contant (v-OR).
Foto: Jasper van Bladel

Image and video hosting by TinyPic

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*