MyBit breidt verder uit op Media Park

MyBit Multimedia Development verhuist per 1 januari naar een nieuwe locatie op het Mediapark. 

Na een half jaar verschillende opties te hebben uitgewerkt, is definitief besloten om in Hilversum verder door te groeien. MyBit betrekt ruim 1000 vierkante meter in gebouw Gateway B naast RTL Nederland. Dat meldt het Mediapark op hun website. 

MyBit ontwikkelt hoogwaardige software in opdracht van omroepen, overheden en bedrijven. De afgelopen jaren is MyBit gegroeid naar 50 medewerkers en met oog op de toekomst is een verhuizing een logische stap.

De verhuizing is onderdeel van de strategie van MyBit om de groeiende vraag naar hoogwaardige softwareontwikkeling te kunnen faciliteren. “Als software-ontwikkelbedrijf is een nauwe samenwerking tussen onze relaties en de verschillende ontwikkelafdelingen belangrijk,” aldus directeur Marcel Flipse. “Een centrale ligging van het Mediapark, de technische faciliteiten en een fijne werkplek zijn hiervoor vereist.”

Mark Achterberg (Media Park): “MyBit hebben we de afgelopen jaren zien groeien als ICT-dienstverlener. Dat maakt MyBit nu het grootste onafhankelijke software-ontwikkelbedrijf en het is goed dat wij weer hebben kunnen anticiperen op de gewijzigde huisvestingsvraag.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*