MTV VMA’s 2018

De MTV VMA’s 2018 zijn gisteravond ingeleid door een spectaculair kickoff concert van Bebe Rexha, Rita Ora en Madison Beer vanuit terminal 5 in New York. Dit ‘all female’ concert, gepresenteerd door topmodel Winnie Harlow, was nog maar een voorproefje voor het echte werk: de MTV VMA’s 2018. Kijk de awardshow vanaf 03.00 uur live mee op MTV vanuit de Radio City Music Hall in New York. Benieuwd naar alle rode loper looks? De pre-show zie je vanaf 02.00 uur.

PRE-SHOW
De de 35ste editie van de MTV VMA’s wordt een groot en over de top spektakel. Een uur voor de start van de show zal o.a. de Backstreet Boys vanaf de rode loper een te gek optreden neerzetten. Gehost door niemand minder dan Terrence J., Nessa en Jersey Shore TV personalities Paul ‘Pauly D’ Delvecchio en Vinny Guadagnino. De fashion correspondent topmodel Winnie Harlow stoomt je klaar door iedereen het hemd van het lijf te vragen op de rode loper. Voor de lokale kijkers in de Benelux zal onze eigen presentatrice en model Rose Bertram een kijkje achter de schermen geven. Volg de stories @MTVNL en @MTVBE via Instagram voor de laatste updates.

HIGHLIGHTS

Niemand minder dan rapster Cardi B leidt de nominatiepool met tien nominaties, waarvan er vijf het resultaat zijn van “Finesse”, haar R&B-samenwerking met Bruno Mars. Beyonce en Jay-Z – ook bekend als “The Carters” – volgen op de voet met acht nominaties.

Cardi B is niet de enige die tijdens de award uitreiking een spectaculaire show zal neerzetten. Zo zal Jennifer Lopez geëerd worden met de Michael Jackson Video Vanguard Award, die de prestaties van muziekartiesten in muziek en film erkent. De prijs werd in 1991 hernoemd naar Jackson. Eerdere onderscheidingen zijn David Bowie, Madonna, Britney Spears, West en vrij recentelijk, Pink.

Daarnaast wordt tijdens deze VMA’s Aretha Franklin op een speciale manier geëerden wordt hulde gegeven aan haar nalatenschap.

PERFORMERS & GUESTS
Verwacht veel spectaculaire performances op de VMA’s met optredens van wereldsterren als Nicki Minaj, Ariana Grande, Shawn Mendes, Travis Scott, Post Malone en Logic. Ook zal voor het eerst een ‘MTV PUSH Artist’ podium zijn, waar jong talent, waaronder Hayley Kiyoko en Prettymuch, een indrukwekkende show zullen neerzetten.

De Video Music Awards worden uitgereikt door bekende celebrity’s, met dit jaar onder andere:

· Anna Kendrick

· Blake Lively

· Gucci Mane

· Kevin Hart

· Lenny Kravitz

· Liam Payne

· Millie Bobby Brown

· Olivia Munn

· Tiffany Haddish

Nieuwsgierig naar de nominaties? Die kun je hier vinden.

Zowel de Pre-show om 02.00h en de Main-show om 03:00h wordt in meer dan 180 landen live uitgezonden. Ook dus via MTV NL bij KPN via kanaal #20 en bij Ziggo via kanaal #23. Voor België kijk je bij Telenet via kanaal #19 en bij Proximus via kanaal #213. Mocht je Live show gemist hebben, dan kan je de hele show terugkijken op dinsdagavond om 19:00h op MTV.

SAVE THE DATE | NL & BE EMA’s Pre-Party’s
Op 29 oktober en 30 oktober vinden in Nederland en in België de EMA’s Pre-party plaats. Meer details hierover volgen in de aankomende weken.

Over MTV Benelux
MTV
is het Youth & Entertainment-merk binnen de portfolio van Viacom International Media Networks Benelux. MTV brengt entertainment en richt zich op de belevingswereld van jongeren. Als onderdeel van Viacom, één van ’s werelds grootste internationale mediabedrijven, is het voor MTV mogelijk om de Nederlandse en Belgische MTV-fans toegang te geven tot internationale sterren en shows, zoals Catfish, Teen Mom, MTV EMA en vele andere. Ook lokale producties spelen een grote rol bij MTV, zoals Ex on the Beach: Double Dutch en Dutch Ridiculousness. MTV is in Nederland te zien via Ziggo op kanaal #23 en KPN op kanaal #20 en in België te zien via Proximus op kanaal #213 en via Telenet op kanaal #19. Meer informatie over MTV is te vinden via mtv.nl en mtv.be.

Over Viacom Benelux
Viacom International Media Networks is één van de grootste internationale mediabedrijven ter wereld. Viacom creëert voor haar wereldwijde merkenportfolio entertainment voor fans waaronder televisieshows, games en apps. Naast internationale shows brengt Viacom Benelux lokaal geproduceerde shows voor televisie en web. De zenderportfolio van Viacom Benelux bestaat uit het Youth & Entertainment-merk MTV, de Comedy & Entertainment-merken Comedy Central en Spike en de Kids & Family-merken Nickelodeon en Nick Jr. Stuk-voor-stuk entertainmentmerken die behoren tot de grootste van de wereld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*