MTV en biermerk Bud omarmen talent met MTV Push Award 2019

MTV en het biermerk Bud moedigen aanstormend muziektalent aan en dat gebeurt tijdens deze editie van de MTV EMA’s op een wel heel bijzondere wijze.

Tijdens de MTV EMA Pre Party 2019 in Amsterdam op 28 oktober zal voor de eerste keer de MTV Push Award 2019 worden uitgereikt, een prijs die is omarmd door Bud. Hiermee krijgt het internationale talentenplatform MTV Push ook een lokale invulling. Zangeres Emma Heesters is dit jaar de grote winnares van deze prestigieuze aanmoedigingsprijs. Als winnares zal zij een spetterend optreden verzorgen tijdens de MTV EMA Pre Party 2019 in Amsterdam op maandag 28 oktober a.s.

Aanstormend talent past perfect binnen het MTV-dna, want we zijn vernieuwend en innovatief. We houden altijd onze ogen open voor aanstormend talent binnen de muziekindustrie. Met deze MTV Push Award 2019 willen wij die nieuwe talenten een groter podium bieden als belangrijk muziekmerk. Wij hebben de achterban aan wie wij hen willen voorstellen’, aldus Maurice Hols, Executive Vice President van Viacom Benelux.

Dat MTV en Bud een perfecte combinatie vormen, mogen duidelijk zijn: ‘We vinden het belangrijk om gezamenlijk de krachten te bundelen en nieuw talent te belonen met deze MTV Push Award 2019. Deze award biedt aanstormend talent een podium. Dit sluit perfect aan bij wat Bud en MTV willen bijdragen aan de muziekcultuur binnen Nederland. Hopelijk is deze MTV Push Award 2019 een inspiratie voor velen om de regie in het leven te pakken en dromen na te jagen. We kijken enorm uit naar deze samenwerking”, aldus Sjors van Drie, senior Brand Manager Bud. Naast MTV Push is Bud partner van de MTV EMA’s en de MTV EMA pre-party.

Emma Heesters, deelneemster van ‘Beste Zangers’, gooit al jaren hoge ogen op YouTube met miljoenen views op haar covers van Rihanna, Ed Sheeran en Shawn Mendes. Haar YouTube kanaal stormt op de 2 miljoen subscribers af en er is geen cover die ze upload die onder de miljoen views blijft. Haar cover van ‘Despacito’ is ruim tien miljoen keer bekeken en dit alles heeft geleid tot het tekenen van een platencontract in Los Angeles. Hier reist ze enkele keren per jaar heen om te werken met producers van Justin Bieber, Ariana Grande. Ze zegt over haar overwinning: ‘Ik ben zo blij dat ik de MTV Push Award 2019 heb gewonnen! Ik vind het een enorme eer en ik kan niet wachten om op te treden tijdens de MTV EMA Pre Party in Amsterdam maandag aanstaande.’

MTV EMA Best Dutch Act 2019
Tijdens de MTV EMA Pre-Party reiken MTV-host Kay Nambiar en it-girl Famke Louise op maandag 28 oktober de award voor Best Dutch Act uit. Nederlandse topacts Josylvio, Maan, Nielson, Snelle en Yung Felix maken dit jaar kans op deze felbegeerde award. Stemmen kan nog steeds via www.mtvema.com.De winnaar van Best Dutch Act zal Nederland vertegenwoordigen tijdens de main show in Sevilla en maakt kans bekroond te worden tot Best Worldwide Act.

Over MTV EMA
De MTV EMA is een jaarlijkse muziek awards-show met uitvoeringen van wereldklasse van enkele van de grootste muziekacts ter wereld. De EMA van 2019 zal plaatsvinden op zondag 3 november in FIBES, het congres – en expositiecentrum van Sevilla, Spanje. Muziekfans bepalen de winnaars door in de weken voorafgaand aan de show op hun favoriete artiesten te stemmen. Van Brazilië tot Seoul kunnen fans over de hele wereld meegaan en zelfs deelnemen aan de EMA-festiviteiten via sociale media, live streams, op de EMA-website, de EMA-app en door in te stemmen op MTV. In Nederland kunnen fans vanaf 12.00 uur stemmen op hun favorieten via www.mtvema.com #MTVEMA #MTVBestDutchAct.
De bekendmaking van de winnaar tijdens de MTV EMA Pre Party op 28 oktober is live te volgen via het YouTube-kanaal van MTV Nederland. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*