Momet Abas toegetreden tot de Raad van Toezicht Beeld en Geluid

Momet Abas treedt op 8 december 2020 toe tot de Raad van Toezicht van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Tevens wordt hij voorzitter van de Auditcommissie van Beeld en Geluid.

Momet Abas (1975) is Hoofd juridische zaken & Directeur bij Experian. Hiervoor werkte hij voor verschillende organisaties als commercieel contract manager en in IT risico management. Na zijn studie International Business Economics en Law behaalde hij zijn Master in IT audit & advies aan de Erasmus Universiteit en zijn MBA aan de Amsterdam Business School (UvA). Momet is tevens voorzitter van de Nederlandse vereniging van handelsinformatiebureaus (NVH).

‘Momet’s relevante expertise op het terrein van IT infrastructuur, audit, financiën en IT risico en recht is een welkome toevoeging aan de kennis en kunde van de Raad, gezien de grote rol die deze speelt in de bedrijfsvoering van Beeld en Geluid. We zijn verheugd hem te mogen verwelkomen in ons team.’, aldus Onno Hoes, voorzitter Raad van Toezicht.

De huidige Raad van Toezicht van Beeld en Geluid telt acht leden. De minister van OCW benoemt de voorzitter, de overige leden benoemt de Raad zelf. De Raad bestaat uit voorzitter Onno Hoes, Karin de Groot, Julia Noordegraaf, Hedwig Saam, Najima Khan, Bert Huisjes en Arendo Joustra.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*