Mobile Developer NOS

“Als Mobile Developer werk je aan NOS apps die door meer drie miljoen mensen worden gebruikt.” (Lara Ankersmit, Afdelingshoofd). 

Ben jij de Front-end developer die ons team komt versterken?                                                      

De NOS maakt, als grootste nieuwsorganisatie van Nederland, 24 uur per dag, 7 dagen per week, programma’s op het gebied van nieuws, sport en (inter-)nationale evenementen. Dit gebeurt realtime en multimediaal via www.nos.nl, radio, (internet connected) televisie, mobiele applicaties, sociale netwerken, narrowcasting, spelcomputers en andere apparaten met een internetverbinding.

Digitale Media NOS is samen met Nieuws, Sport en Evenementen een van de programma-afdelingen van de NOS. De afdeling heeft als hoofdtaken:

  • Ontwikkelen van en experimenten met nieuwe concepten, innovatieve technieken en distri-butiemethoden om de content van de NOS te verpakken, te ontsluiten en te verspreiden.
  • Implementeren van projecten op het gebied van online media en apps.
  • Ontwikkelen en bouwen van nieuwe applicaties, sites en toepassingen voor Internet, mobiel, apps en alle andere nieuwe emerging platforms, zoals bv wearables.
  • Wil je dat door jou ontwikkelde websites en applicaties worden gezien door miljoenen unieke bezoekers per maand? Dan zit je bij de NOS goed!

We zoeken
Wij zoeken per direct een energieke Mobile Developer. Wil je werken met mooie content en producten die worden gebruikt door miljoenen mensen? Dan zit je bij de NOS goed! Je hebt bij voorkeur gewerkt aan apps met een groot publiek, en kent de uitdagingen die hierbij horen. Je bent bedreven in Android óf iOS, en hebt affiniteit met beide platformen. Je bent secuur, initiatiefrijk, stressbestendig, houdt zelf vakkennis bij en organiseert eigen werk. Je zal in een scrumteam nauw samenwerken met Visual Designers, Backend Developers, Interaction Designers en andere Mobile Developers. De NOS staat voor nieuws en sport. Het is belangrijk dat je goed kan omgaan met ad-hoc beslissingen en de hectiek die hierbij horen. De Mobile Developer beschikt over een HBO of WO diploma.

We bieden
Betaling is volgens de CAO voor het omroeppersoneel. Daarbij hoort een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de periode van één jaar. Bij goed functioneren, kan het contract worden verlengd.

Reageren
Als deze functie je aanspreekt en je voldoet aan de eisen, dan maken we graag kennis met je. Klik op de link hieronder om het sollicitatieformulier in te vullen. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met: Lara Ankersmit, Hoofd Digitale Media, 06-22909523.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*