Missie 538 haalt bijna 5 miljoen euro op

In de week voor kerst heeft Radio 538 zich samen met luisteraars, bekende vrienden van het station en bedrijven ingezet om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.
Het doel was een zo groot mogelijke bijdrage aan de realisatie van clean rooms, waarin afweercellen van kinderen worden geprogrammeerd om kanker aan te vallen.

De radiozender zette alles op alles om samen met Nederland zoveel mogelijk geld op te halen. Zo werden bijna duizend acties vanuit het hele land opgestart en in ruil voor donaties massaal platen aangevraagd. Ook was er speciale aandacht voor het veilen van bijzondere items aangeboden door bekende Nederlanders, ambassadeurs van het Máxima en bedrijven. De succesvolle editie van Missie 538 werd volbracht met een recordbedrag van € 4.278.466.

In de tweeëneenhalve week na de grote finale, is er nog eens € 438.447,- opgehaald waarmee de totale opbrengst op € 4.716.913,- komt. De extra opbrengst is gerealiseerd door doorlopende acties van luisteraars, extra donaties aan de KiKa Korte Broek Actie en donaties van bedrijven.


1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*