Michiel Veenstra ook aan de slag voor Mojo

Veenstra stopt na volgende week bij 3FM om aan de slag te gaan bij KINK. In februari 2019 gaat deze zender weer live. Daarnaast gaat hij een meerdelige reeks maken ‘de inner workings’ van MOJO.

Al langer gaat het gerucht dat het nieuwe Kink FM financieel ondersteund gaat worden door Mojo-moederbedrijf Live Nation. Precies 15 jaar geleden was Mojo Concerts participant in Kink FM, maar de organisatie wist toen geen raad met deze zender. In 15 jaar is er echter veel veranderd. NPO 3FM is in marktaandeel gedecimeerd en werd vorig jaar ook nog eens door het Commissariaat voor de Media op de vingers getikt voor het maken van afspraken met concertorganisatoren en evenementenbureaus. Daarnaast is online radio sterk in populariteit toegenomen. Marjan Manders (woordvoerder Mojo) geeft tegenover Spreekbuis aan dat de geruchten niet kloppen. Manders: ‘We kennen de geruchten, maar zowel Mojo als Live Nation zijn op dit moment niet betrokken bij de oprichting van Kink. We volgen de ontwikkelingen van deze nieuwe zender wel met veel interesse.’

De doorstart van Kink komt tot stand dankzij een investering van oud Mojo-directeur Leon Ramakers,. Volgens Jan Hoogesteijn is het nadrukkelijk ‘een privé investering’, en is het niet zo dat Mojo Concerts een belang in Kink neemt.

Het gaat hier dus volgens de betrokkenen om een podcastreeks over Mojo, die losstaat van KINK.

Lees hier het recente interview met Michiel Veenstra.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*