Michel Boerman van NPO naar Iddink Group


Na ruim 22 jaar vertrekt Boerman bij de NPO om aan de slag te gaan bij Iddink Groep (Sanoma).

Een bedrijf in de educatieve dienstverlening. De afgelopen jaren was hij bij NPO Product Coördinator Audio. 

Michel Boerman meldt via social media: ‘Na en jarenlange carrière bij de NPO is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Vanaf 1 juni begin ik in Ede als Product Owner bij Sanoma/ de Iddink Group.  Daar hoop ik met bevlogen collega’s zoals Ton Weenk, Manuel van den Berg en Astrid Karsten samen te gaan werken aan vernieuwende producten voor het onderwijs. Ik dank de publieke omroep voor alle kansen die ik heb gekregen; samen met collega’s en externe partners heb ik aan de wieg mogen staan van omroep.nl, uitzending gemist, de zenderwebsites, visual radio, radio productiesystemen zoals Radiomanager, de Podcastgenerator en tal van andere sites en systemen. Ik ben er trots op dat ik deel heb mogen uitmaken van zo’n maatschappelijk relevante organisatie en zulke betrokken, fijne medewerkers.’

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*