Michael Blijleven van SLAM!FM naar Radio Veronica

29 januari 2015

DJ Michael Blijleven stapt over naar Radio Veronica. Hij was vijf jaar te horen bij SLAM!FM, die zender viert zaterdag haar tiende verjaardag.

Michael Blijleven gaat per 2 maart van maandag tot en met donderdag tussen acht uur ’s avonds en middernacht op Radio Veronica een programma presenteren waarin muziek en stand-up comedy centraal staan. Er zal ook ruimte zijn voor live-optredens van standup comedians. Dit heeft Radio Veronica bekend gemaakt. Momenteel is tussen 19.00 en 21.00 Jurjen Gofers te horen. Radio Veronica maakte nog niet zo lang geleden haar nieuwe programmering bekend. Na acht uur ’s avonds was het schema dat online staat nog niet ingevuld.

 

 

Zenderdirecteur Erik de Zwart noemt Blijleven een “jong en veelbelovend talent met de nodige vlieguren.” Blijleven zegt altijd al de wens te hebben gehad om muziek en comedy te combineren.

Blijleven maakte zijn radiodebuut bij de lokale omroep Radio Beverwijk. Na de Veronica Radioschool begon Blijleven bij Radio Decibel. Sinds maart 2010 is hij te horen op Slam!FM, momenteel iedere werkdag tussen 12.00 en 16.00 uur.

Verjaardag SLAM!FM
Blijleven twitterde deze week nog een youtubevideo waarin hij met zijn SLAM!FM collega’s terugblikt op het tienjarig bestaan. De verjaardag wordt al de hele week gevierd met Armin van Buuren, Hardwell, Sunnery James & Ryan Marciano, Sharon Doorson en FeestdjRuud. Zij nemen deze week de playlist van SLAM!FM over. Zaterdag wordt het jubileum afgesloten met de Grandslam Top 100, gekozen door de luisteraars van de zender.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*