Meindert Landsmeer aangesteld als Mediadirecteur a.i. bij KRO-NCRV

Meindert Landsmeer is aangesteld als Mediadirecteur a.i. bij KRO-NCRV. Hij volgt Jochem de Jong op. Landsmeer gaat leidinggeven aan de managers Video en Innovatie, Audio en Journalistiek en het hoofd Levensbeschouwing.

Peter Kuipers (directievoorzitter KRO-NCRV): “Met succesvolle crossmediale projecten als de minister van Gehandicaptenzaken en Joris’ Kerstboom zijn wij als omroep meer en meer de verbinding met de samenleving aangegaan. We zoeken actief naar samenwerkingen, willen impact bereiken bij onze kijkers, hen inspireren om zelf in actie te komen. Meindert zal, met zijn ervaring en visie, de komende maanden de slagkracht binnen onze organisatie vergroten om content nog beter aan te laten sluiten bij onze missie als KRO-NCRV voor een samenleving waarin plek is voor iedereen.”

Meindert Landsmeer heeft als partner van 3Rivers jarenlange ervaring binnen de media. Hij adviseert directies en raden van bestuur van media- en omroepbedrijven in binnen- en buitenland. Ook wordt hij geregeld gevraagd om als tijdelijk directeur aan te treden, onder andere bij NOB, SBS en Veronica Uitgeverij. Tot juli vorig jaar was hij directeur Content en Productie a.i. bij RTL.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*