Meer dan 200.000 programma’s op NLZIET

HILVERSUM – Het tv-aanbod van NLZIET is sinds deze week gegroeid tot boven de 200.000 programma’s. De tv-dienst heeft hiermee het grootste aanbod van alle SVOD-platformen in Nederland. Een half jaar geleden bestond het totaalaanbod nog uit 160.000 programma’s (een groei van 25%). 

Op NLZIET kun je, naast live televisie, ook on demand programma’s terug- en soms vooruitkijken. In het aanbod zijn ook veel programma’s voor meerdere seizoenen terug te kijken, soms tot wel 10 jaar terug. Ideaal voor het bingen van iconische tv-series, waaronder Dexter, Het Verhaal van Nederland, De Luizenmoeder, Penoza, Flodder, Flikken Maastricht of zelfs de nostalgische jeugdserie ‘Floris’ met Rutter Hauer.

Niels Baas (directeur NLZIET): ‘Met NLZIET heeft de kijker altijd iets moois om te zien. We zijn er trots op dat we zoveel hoogwaardige televisieprogramma’s via NLZIET kunnen aanbieden. De komende tijd zullen we NLZIET blijven verbeteren en de kijker ondersteunen om de parels van de Nederlandse televisie te vinden.’

Over NLZIET 
NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met de online tv-dienst NLZIET kunnen kijkers op één plek het meest uitgebreide online Nederlandse tv-aanbod bekijken, waaronder de live zenders de mediagroepen NPO, RTL Nederland en Talpa Network, aangevuld met regionale omroepen, Insight TV en de Vlaamse publieke zenders. Via de apps voor web, mobiel, Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV en smart tv zijn programma’s uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live, terug en vooruit te kijken, veelal zonder reclame en maandelijks opzegbaar.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*