Mediastagemarkt in Beeld en Geluid

Morgen is de vijfde editie van de Dag van de Mediastages. Meer dan 500 jongeren komen naar Beeld en Geluid voor dé stagemarkt. Beeld en Geluid is daarmee volledig ‘uitverkocht’.

Mediawethouder Wimar Jaeger: ‘‘Talent is van onschatbare waarde voor de media. Hilversum is dit jaar 100 jaar mediastad en ook de aankomende 100 jaar willen wij het centrum van de media en innovatie blijven.”

De studenten die zich morgen melden bij Beeld en Geluid komen van het mbo, hbo en wo van diverse studierichtingen. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn zich aan het oriënteren op hun stageplaats voor het volgende studiejaar. Tijdens deze dag kunnen ze bedrijven bezoeken op de stagemarkt, workshops volgen en zich laten inspireren door bekende sprekers zoals Tom Hofman (BNN), Stephan Aerts (VondelCS) en eindredacteuren van The Voice of Holland. Op de stagemarkt kunnen de studenten de volgende twintig bedrijven bezoeken: BNNVARA, NTR, Endemol, iClicks, IDTV, WarnerBros, EO, NPO, Talpa, AT5, NH media, Stingray, RTL, &Samhoud, SkyhighTV, Beeld en Geluid, Spinawards, Cross Your Borders, MediaPerspectives en Muziekids.

De Dag van de Mediastages wordt georganiseerd door Mediastages in samenwerking met Mediarecruitment, Hilversum Marketing, MediaPerspectives en Beeld en Geluid. Meer informatie vindt u op www.mediastages.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*