Mediadirecteur NTR, Willemijn Francissen, treedt tijdelijk terug, onderzoek naar huidige cultuur

Willemijn Francissen, mediadirecteur van NTR, treedt tijdelijk terug vanwege twee lopende onderzoeken bij de omroep, waaronder een naar de huidige cultuur binnen de organisatie. Dit blijkt uit een interne mededeling van de raad van toezicht, in handen van AD. Een woordvoerster van de NTR bevestigt het bericht en geeft aan dat het donderdagmorgen is rondgestuurd.

De raad van toezicht en Francissen willen met haar tijdelijke vertrek zorgen dat ‘het proces zo onafhankelijk en constructief mogelijk kan plaatsvinden’. Er wordt benadrukt dat het besluit niet is genomen als voorschot op de onderzoeksresultaten. Lucas Goes, zakelijk directeur bij de NTR, zal de taken van Francissen overnemen.

11 Comments

 1. Als NTR alle groepen in Nederland had vertegenwoordigd, was er geen ON nodig geweest. Bedankt Ntr dat zonder jullie zuurlinkse programmering was er geen ON ontstaan.
  Jullie motto was ten allen tijde pvv bestrijden. Nu zit PVV in het centrum van de macht.

  BEDANKT

  (Ik zit nu live naar het debat te kijken)

  Speelkwartier is voorbij.
  Nederlandse cultuur op 1!!!!

   • En daar is Jordie weer. Lekker de hele dag op allerlei sites mensen uit de tent lokken die een andere mening en/of politieke voorkeur hebben. Accepteer gewoon dat rechts dit keer gewonnen heeft en houd gewoon je mond. Ga lekker in de tuin werken of je vrouw achter na zitten.

   • Dit ‘kabinet’ haalt natuurlijk de kerst niet.
    Je kunt je zelfs afvragen of die clowns het zomerreces – dat eind van de middag begint – wel halen.

    • Dat weet ik ook wel en daar ging het me ook niet om.
     Jordie is een van die trolletjes die dagelijks online hier en op andere pagina’s alleen maar bezig is met andere mensen uitdagen. Met zijn eigen mening opdringen (alsof die relevant is) maar vaker met zogenaamd een grapje.

  • Waren ze maar links…..Waar komt die onzin dat NTR links `ou zijn toch vandaan> Dat zijn ze helemaal niet. En ook niet zuur, dat zie altijd en eeuwig alleen bij rechts, die het debat in de kamer.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*