MAX lanceert website MAX Vandaag

Op de perspresentatie van MAX op Paleis Soestdijk is vandaag de nieuwe website MAX Vandaag gelanceerd. Deze site is in het leven geroepen om 50-plussers op internet te helpen bij het vinden van relevante informatie.

Betrouwbare informatie is voor 50-plussers soms lastig te vinden op het internet. Daarom is MAX Vandaag er: een website waar 50-plussers relevante informatie op het gebied van tien verschillende thema’s kunnen vinden, waar onderling debat en opinievorming plaatsvindt en waar ouderen elkaar kunnen inspireren.

De artikelen op MAX Vandaag zijn nauw afgestemd op de televisieprogramma’s zodat kijkers voor, tijdens en/of na de uitzending met elkaar in gesprek kunnen gaan. Ook zal er leuke web-only content geplaatst worden. Zo kan men een vlogcursus volgen die gepresenteerd wordt door Joost Timp, maar zijn er ook zwemtips van Inge de Bruijn te vinden. Samenwerking met maatschappelijke partners als Beeld en Geluid, het Voedingscentrum en UWV zorgen voor een nog betere aansluiting op de 50-plusser.

De tien thema’s op de site hebben een vaste columnist. Naast externe deskundigen als Janneke Brinkman-Salentijn (Huis & Tuin) en Else-Marie van den Eerenbeemt (Familie & Relatie), zullen ook bekende MAX’ers als Janny van der Heijden (Eten & Drinken), Ted van Essen (Gezondheid & Sport), Nico de Haan (Natuur & Milieu) en Erica Terpstra (Reizen) hun expertise delen op het web.

Uiteraard kan de bezoeker van de website ook zelf zijn mening delen. Men kan reageren op artikelen, zijn stem laten horen via het Opinie Panel en een klacht, tip of verhaal kwijt in het Meldpunt. Ook kan een Pluim uitgedeeld worden om zo de waardering voor iemand kenbaar te maken.
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*