MAX heeft uw steun nodig

MAX maakt al tien jaar programma’s waar u graag naar kijkt en luistert, zoals ‘Heel Holland Bakt’, ‘Dokter Deen’ en ‘Tijd voor MAX’. Maar MAX komt ook op voor uw belangen in programma’s als ‘Meldpunt!’, ‘Hollandse Zaken’ en de documentaires ‘Zwarte Zwanen’. Staatssecretaris Sander Dekker wil met de nieuwe Mediawet meer invloed op onze programma’s. Niet de politiek, niet de NPO, maar de omroepen gaan over de inhoud van de programma’s.

Steun ons in de strijd tegen de nieuwe Mediawet en voor de belangen van vijftigplussers en meld u aan als lid. Leden vormen het hart van de omroep. Het aantal omroepen is door afgedwongen fusies teruggedrongen naar acht, maar het aantal leden bedraagt gezamenlijk nog steeds 3,6 miljoen. Dat staat dus gelijk aan 3,6 miljoen huishoudens! Er is geen sprake van achteruitgang. Vergelijk dat eens met de politieke partijen: er zitten maar liefst zestien verschillende in de Tweede Kamer, maar er zijn nog geen 300.000 mensen lid van een landelijke politieke partij.

Dan is het enorme draagvlak voor de omroepen toch wel iets om trots op te zijn! MAX is in de tien jaar van zijn bestaan gegroeid van nul naar ruim 350.000 leden. Leden voor wie MAX tal van activiteiten organiseert: mooie concerten, leuke reisjes en aantrekkelijke kortingsacties. Leden kunnen ook gratis gebruikmaken van de diensten van de MAX Ombudsman. U leest iedere week in dit magazine wat hij voor elkaar krijgt! Nederland heeft een uniek omroepbestel; nergens ter wereld is het zo georganiseerd. Laten we dit in stand houden. Word lid voor slechts € 7,50 per jaar. Bel 0900-5555 000 (10 ct p/min.) of ga naar ikwordlidvanmax.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*