Maud Burgers (Talpa): ‘Tijd voor een nieuw avontuur’

Talpa-woordvoerder Maud Burgers vertrekt bij Talpa en wordt vervangen door Thomas Loudon. Ze geeft aan dat het tijd is geworden voor een nieuw avontuur.

Burgers: “Na 3,5 jaar als Corporate Communicatie & PR Manager van Talpa Radio en woordvoerder van John de Mol en Talpa Holding & Media te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor een nieuw avontuur. Ik heb de groei van Talpa van heel dichtbij mogen meemaken en ben trots op wat we de afgelopen jaren bereikt hebben. Van de opbouw van Talpa Network, het ontstaan en het succes van Talpa Radio tot de komst van radio- en muziekstreamingdienst JUKE. Met heel veel plezier kijk ik terug op mijn Talpa-tijd, waarin ik goede en duurzame relaties heb opgebouwd en met geweldige programmamakers en collega’s heb gewerkt. Nu is het (weer) tijd voor iets nieuws!”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*