Matthijs van Nieuwkerk gaat kennisquiz presenteren

Matthijs van Nieuwkerk gaat vanaf volgende maand op zaterdagavond een kennisquiz op NPO 1 presenteren. De spelshow heet The Connection, meldt omroep BNNVARA.

In The Connection strijden drie bekende Nederlanders tegen elkaar. Zij proberen allemaal de connectie tussen meerdere antwoorden te vinden.

The Connection is vanaf zaterdag 21 mei elke week om 20.25 uur op NPO 1 te zien. Vanaf 19 mei presenteert Van Nieuwkerk samen met llse DeLange ook nog het muziekprogramma Pop 22. Daarin gaan verschillende Nederlandse artiesten voor publiek en voor elkaar spelen.

5 Comments

 1. En ja hoor daar zijn ze weer!! De bekende Nederlanders.

  Waarom niet de Achmea Kennisquiz (zonder de sponsor in de naam) nieuw leven in blazen? Met 2 reeksen (VMBO/MAVO & HAVO/VWO) per jaar op zaterdagavond NPO1. Matthijs die de vragen opleest en een beetje als de losse mentor en wat plaagstootjes, hulp en complimentjes. Had hartstikke leuk geweest en perfect gepast bij Matthijs en wat amusement anno 2022 zou moeten zijn bij de NPO op het eerste net. Maar nee we gaan weer met BN’rs aan de gang. 13 in een dozijn flut programma waar niemand op zit te wachten.

 2. BNNVARA kennende een beetje dit,

  Marc Marie Huybrechts
  Richard Groendijk
  Samantha Steenwijk
  Edson Dagraca
  Chiel de Winter
  Anita Witzier
  Britt Dekker
  Ellie Lust
  Diederik Jekel
  Francis van Broekhuysen
  Sinan Can
  Kalvijn
  De familie Froger
  Chatilla van Grinsven
  Loiza Lamers
  Henk Groll
  Steven Brunswijk
  Stefano Keizers
  Maxim Hartman
  Sanne Wallis de Vries
  Thomas Kammaard
  Frank van de Lende
  Jurre Geluk
  Emma Wortelboer
  Sahil Amar

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*