Masterclass over toekomst media bij Beeld en Geluid

YouTube, Virtual Reality en Kunstmatige Intelligentie: op donderdag 6 juli geeft innovatiedeskundige Jim Stolze een masterclass over de toekomst van technologie en de impact daarvan op de media. Ook spreken experts van YouTube en Microsoft. Hoe kijken we in de toekomst naar video en hoe worden die video’s gemaakt?

In drie keynotes en een uitgebreide Q&A waarin mensen al hun vragen kunnen stellen, nemen Jim Stolze, Martin Tirion (Microsoft) en David Thorpe (YouTube) je mee in de toekomst van technologie en media.

Jim Stolze
Innovatie-expert
Jim Stolze is innovatiedeskundige, ondernemer en schrijver. Hij zette TEDxAmsterdam op, presenteerde Toekomstmakers op RTL Z en is Chief Strategy Officer bij de Singularity University in Nederland.

Martin Tirion
User experience evangelist, Microsoft
Martin Tirion helpt bij het bouwen van applicaties op het Microsoft platform. Hij spreekt onder andere over Augmented Reality oplossingen zoals Hololens.

David Thorpe
Hoofd technology solutions, YouTube
David Thorpe ontwikkelt bij YouTube partnerschappen met film- en televisiebedrijven en werkt met hen aan de toekomst van online video.

Let’s YouTube
Deze masterclass is het laatste evenement rond de tentoonstelling Let’s YouTube, waarin je de impact van YouTube op jouw leven ontdekt. Jim Stolze leidt je daarin t/m 9 juli virtueel rond. De tentoonstelling is voorafgaand aan het evenement gratis te bezoeken met een ticket voor de masterclass.

Let’s YouTube: Stap in de toekomst van de media
Donderdag 6 juli, 19:30 – 21:00 uur
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Tickets: €7,50 – CJP: €5 – Museumkaart: gratis | bestellen via beeldengeluid.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*