Masterclass Joop van den Ende in Beeld en Geluid

Een jonge en nieuwe generatie inspireren en motiveren. Dat is wat Joop van den Ende voor ogen staat met Joop’s Masterclass.

Als iemand een belangrijke stempel heeft gedrukt op de vaderlandse televisie-, drama-, film- en theatercultuur dan is het wel Joop van den Ende. Van succesvolle series als Dagboek van een Herdershond, De Fabriek en Goede Tijden, Slechte Tijden tot aan grote theaterproducties als Les Misérables, Miss  Saigon en Mamma Mia!  En van de André van Duin revues tot de spelprogramma’s van Ron Brandsteder, Hennie Huisman en Jos Brink. Joops aandeel en de betekenis die hij heeft voor het Nederlandse amusementsindustrie is ongekend en uniek.

Tijdens dit anderhalf uur durende zaalprogramma ben je in de gelegenheid om zelf vragen te stellen aan Joop van den Ende. Dus mocht je hem willen bevragen over creativiteit en cultureel ondernemerschap; dan is dit het moment waarop je dit kan doen!

De moderatie is in handen van Joost Koning. Het programma is tevens de lancering van de online versie van Joop’s Masterclass ‘Het kan altijd beter’, een productie die vanaf 6 oktober voor iedereen online beschikbaar is via de website van Beeld & Geluid

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*