Marlijn Weerdenburg naar KRO-NCRV

Actrice/zangeres Marlijn Weerdenburg (1983) gaat in 2016 voor KRO-NCRV programma’s maken. Marlijn is bij het grote publiek bekend van haar rol als Danni Lowinski in de gelijknamige serie en als finaliste van Wie is de Mol in 2015.  Ook speelde ze de rol van Charlotte in de succesvolle musical Soldaat van Oranje.

Marlijn Weerdenburg: “Ik voel me bevoorrecht dat ik met de KRO-NCRV in zee ga. Ze geven me de kans om programma’s te ontwikkelen op zowel acteer-als presentatiegebied. Ik sta te popelen om aan de slag te gaan!”

Taco Rijssemus, media-directeur KRO-NCRV: “Marlijn Weerdenburg is een multi-talent. Ze kan zingen, presenteren, acteren. Ik ben heel blij dat we met haar gaan samenwerken. We zijn op dit moment met haar een nieuwe dramaserie voor NPO 3 aan het ontwikkelen over dertigers en hun dilemma’s. Een onderwerp dat veel vrouwen, én mannen, zal aanspreken. Ook zijn we met elkaar in gesprek over een eigen programma op NPO 3.”

Marlijn Weerdenburg studeerde aan de Toneelschool en Kleinkunstacademie in Amsterdam en aan het Conservatorium in Tilburg. Naast haar acteerwerk treedt Marlijn met haar band Miss Molly & Me regelmatig op in de Nederlandse clubs en theaters.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*