Marieke Elsinga stopt tijdelijk met radio en tv

Marieke zal de komende tijd niet te horen zijn in de ochtendshow. In een audiobericht aan de luisteraars laat ze weten het even rustig aan te gaan doen. 

Marieke: “Ik krijg heel vaak de vraag ‘hoe hou je dat vol? Dat je radio maakt én televisie’. Mijn antwoord is dan altijd ‘ik vind het gewoon het allerleukste te doen.’ Het geeft mij heel veel energie. Maar de laatste tijd merk ik dat het me juist energie kost. En daarom heb ik besloten heel even op de rem te trappen, zodat ik over twee jaar nog steeds kan zeggen dat ik dit het allerleukste vind om te doen. Daarom ga ik de komende tijd even iets rustiger aan doen en hoor je me ’s ochtends even niet op de radio. En ga ik gewoon even goed slapen, heel veel knuffelen met Kiki, leuke dingen doen met vrienden, met Sander, met familie. En gewoon weer even die energie terugkrijgen waar ik zo gek op ben. Dus vandaar en dat wil ik je even zelf vertellen.”

Wanneer Marieke weer te horen zal zijn weten we op dit moment nog niet. We willen haar de tijd én de ruimte geven, haar gezondheid staat uiteraard voorop. Mattie zal samen met het vaste team, Anne-Marie, Tom van de Intercom, Joe Stagiair van de Show en natuurlijk met jou als luisteraar de show blijven maken.

4 Comments

  1. Geachte medewerk(st)ers van spreekbuis.nl/ Was Marieke Elsinga ook op de tv te zien zoals de kopregel suggereert? Hartelijke groeten van Nico uit Gouda. 🙂

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*