Marieke Elsinga onthult nieuwe carrièreplannen in interview

In de meest recente aflevering van de populaire podcastserie 30 Minuten Rauw, geeft radiopresentatrice en tv-persoonlijkheid Marieke Elsinga een openhartig interview over haar carrière en toekomstplannen. Elsinga, bekend van de ochtendshow op Qmusic, bespreekt haar jeugdige droom om actrice te worden en haar huidige overwegingen om haar horizon opnieuw te verbreden.

Elsinga deelt hoe haar vroege ambitie om actrice te worden evolueerde naar een succesvolle carrière in de journalistiek en de media. Ondanks haar succes op de radio, reflecteert ze op de uitdagingen die ze tegenkwam en het moment waarop ze besloot een nieuwe weg in te slaan.

“Ik zag mezelf niet nog een seizoen doorgaan met iets dat niet helemaal mijn passie was,” vertelt Elsinga over haar tijd als sidekick bij Humberto Tan. “Toen ik besloot te stoppen, voelde het alsof er een last van mijn schouders viel.”

Met de komst van haar tweede kind overweegt Elsinga een verschuiving in haar professionele leven. Hoewel ze blijft genieten van haar werk op de radio, hint ze op een terugkeer naar televisie, haar ‘oude liefde’.

“Ik denk vaak dat ik op een gegeven moment weer mijn horizon wil verbreden en meer tijd wil hebben voor verschillende soorten televisieprogramma’s,” aldus Elsinga. “Radio is mijn fantastische minnaar, maar televisie blijft mijn oude liefde.”

Marieke Elsinga’s openhartige interview biedt een unieke blik op haar persoonlijke en professionele leven, terwijl ze haar fans een voorproefje geeft van mogelijke toekomstige projecten.

Voor meer informatie en het volledige interview, luister naar 30 Minuten Rauw met Marieke Elsinga:

9 Comments

  1. Het is te hopen dat ze dan vanaf nu een beetje goede formats krijgt. Aangezien bij het RTL nog al vol zit qua presentatoren is het misschien de overweging waard om over te stappen naar SBS. Daar kunnen ze wel wat nieuwe vaste gezichten voor het amusement gebruiken. Daarnaast kan ze nog wat op de radio blijven doen op 538. Niet in de ochtend maar in de middag/avond of het weekend. Ik denk dat ze haar graag zouden willen hebben.

  2. Nou nou !!! Marieke ???? Doet zij iets op ’n radio ??? Sodemieter op ,,met jouw carrière planning !!! Wie zit er nou op deze informatie te wachten ??? Soms lijkt dit blaadje wel ’n aftreksel van de Story !!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*