Marianne Zwagerman adviseert Slagter om TV te verruilen voor Youtube

“Hij weet oudjes te verleiden om in grote getalen lid te worden van zijn omroep, dus lid van zijn YouTube-kanaal is maar een klein stapje.”

In een BNR-column adviseert Marianne Zwagerman de Omroep Max-directeur om het publieke bestel snel te verlaten en eigen Youtube kanalen op te zetten.  De Powned mede-oprichtster is verder van mening dat de NPO-top al lang op non-actief gesteld had moeten worden. “De NPO gebruikt een ander argument. Ze willen minder oudere kijkers om de aansluiting bij de jeugd weer te vinden. Want ze moeten alle doelgroepen bereiken. Hoe erg kan je de weg kwijt zijn?”, aldus Zwagerman.  

TV kijken is volgens haar voor bejaarden. Zwagerman: “Jongeren gaan dat nooit meer doen. De overheid moet dat met belastinggeld ook helemaal niet nastreven. Accepteer gewoon de realiteit.”. 

Jan Slagter heeft vorige week ook aangegeven dat NPO zich niet meer moet focussen op jongeren. “We spelen in een stadion zonder publiek. Mijn kinderen kijken ook niet naar de NPO, maar naar YouTube en weet ik wat allemaal”, aldus Slagter. 

Bron: BNR
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*