Margreet Dolman start eigen podcastserie

Margreet Dolman is deze maand een eigen podcastserie gestart. Elke week komt er een nieuwe aflevering uit van ‘Thuis met Magreet Dolman’.

Margreet Dolman is een alter ego van Paul Haenen, dat hij voor het eerst speelde in 1975. Margreet Dolman heeft verschillende radio- en televisieprogramma’s gepresenteerd en was soms vaste gast in satirische programma’s van onder anderen Jack Spijkerman en Sonja Barend. Ook voert Haenen haar op in zijn theaterprogramma’s en heeft ze enkele humoristische nummers uitgebracht.

3 Comments

 1. Binnenkort wordt alles wat ooit is uitgebracht voor de radio omgezet naar podcasts. Zoals de Dik voor mekaar Podcast of wat dacht je van podcast van WK 74 met intergraal het verslag van de wedstrijden.
  Wat fijn dat iedereen zich er op stort. Na de zomer is beeld bij Spotify mogelijk, dus dan kan alles wat ooit op tv is geweest omgezet worden. Floris de videopodcast, of Lingo podcast. Zelf lijkt mij podcast “wondere wereld” wel leuk met de voorspelling van toen voor de wereld waar we nu inleven.

  • Margreet mocht graag met vingercamaraatjes werken. Dat zou dan mooi zijn. Een zondagse preek van de Gremdaat is ook mooi.
   Of Bert en Ernie..

   Soms denk ik de enige te zijn die de podcast hype niet begrijpt… zal dan ook wel.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*