Marga van Praag en Avital Selinger op De Perstribune bij MAX

Oud-journaalpresentator Marga van Praag en volleybalcoach Avital Selinger zijn de eerste gasten van 2021 in het media- en sportprogramma De Perstribune, op zondag 3 januari om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Marga van Praag, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, werd vooral bekend als een van de eerste presentatoren van het NOS Jeugdjournaal, het nieuwsprogramma dat 5 januari zijn 40-jarig jubileum viert. Na ruim tien jaar bij het Jeugdjournaal stapte Van Praag over naar het ‘grotemensenjournaal’. Ook is ze de schrijfster van de biografie over haar vader (zanger) Max van Praag en van haar oom (oud-voorzitter van Ajax) Jaap van Praag.

Avital Selinger, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is sinds kort de bondscoach van de volleybalvrouwen. Het is de tweede keer dat Selinger de Nederlandse vrouwenploeg gaat leiden. Selinger moet de ploeg klaarstomen voor het WK van 2022 in eigen land. In het verleden was hij zelf ook volleyballer. Hij maakte onder meer deel uit van de mannenploeg die op de Spelen van Barcelona een zilveren medaille won.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*