Marco Verhoef op de Perstribune van Max

Weerman Marco Verhoef, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, heeft een hectische week achter de rug, die in het teken stond van lage gevoelstemperaturen, kouderecords én schaatskoorts. Verhoef is meteoroloog en sinds 2004 weerman van de NOS. Ook werkt hij voor weernieuwsdienst Weerplaza.

René Hake, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is sinds kort trainer van Cambuur Leeuwarden. De Friese club is bezig aan een teleurstellend seizoen in de Jupiler League, maar heeft nog altijd de ambitie om de playoffs te halen. Eerder dit seizoen werd Hake wegens tegenvallende resultaten ontslagen als trainer van FC Twente. De club uit Enschede doet het onder leiding van opvolger Gertjan Verbeek nauwelijks beter.

Verder in De Perstribune een kijkje achter de schermen van de Net5-serie Grenzeloos Verliefd, dat bezig is aan het tiende seizoen. En tv-recensent Ron Vergouwen heeft het in de televisierubriek Kassie Kijken over Mies Bouwman en Humberto Tan.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

De Perstribune – Zondag 4 maart van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*