Marcel de Vries nieuwe presentator ochtendshow Sterren NL Radio

Presentator Marcel de Vries maakt de overstap naar AVROTROS. Vanaf 2 januari 2023 is Marcel iedere werkdag te horen op Sterren NL Radio met zijn met het nieuwe radioprogramma Marcel in de Morgen

Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij AVROTROS

Marcel de Vries

Marcel heeft zin om bij Sterren NL aan de slag te gaan: “Toen AVROTROS mij benaderde om voor Sterren NL een programma te komen maken, kwam dat voor mij op een goed moment”, aldus Marcel.

“Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging, een andere omgeving. Na 15 jaar radio in de vroege ochtend ben ik verheugd om dat voort te zetten bij Sterren NL. Een prachtige zender die zich sinds de oprichting hard maakt voor Nederlandstalige muziek.”

Iedere werkdag

Marcel in de Morgen is vanaf maandag 2 januari elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur te horen op Sterren NL Radio. Maar wat kan je verwachten?

“Luisteraars kunnen het vertrouwde programma verwachten met veel interactie en humor maar er zullen ongetwijfeld ook leuke nieuwe dingen komen. Dat komt allemaal vanaf januari. Ik zit vol ambitie en heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij AVROTROS!”, aldus Marcel.

foto: Sterren NL/ AVROTROS

Marcel de Vries in de studio

Fantastisch

Joost Strootman, eindredacteur radio bij Sterren NL: “Fantastisch dat Marcel het presentatieteam van Sterren NL Radio komt versterken. We hebben de afgelopen tijd al veel stappen gezet om de zender nog beter te positioneren als de nummer 1 in Nederlandstalige muziek.”

“Ik verwacht dat we met de komst van Marcel een nog betere programmering neer kunnen zetten voor onze luisteraars. Marcel is positief, veelzijdig en een groot talent met hart voor de muziek van Sterren NL”, aldus Joost Strootman. 

De volledige programmering van Sterren NL Radio wordt op een later moment bekendgemaakt.

Marcel in de Morgen hoor je vanaf 2 januari 2023 tussen 06.00 uur en 10.00 uur op Sterren NL Radio.

3 Comments

  1. Met Sterren.nl heb ik nog altijd moeite om de publieke taak erin te herkennen. In het commerciële aanbod zie ik persoonlijk geen toegevoegde waarde om dit themakanaal in de DAB+ lucht te houden.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*