Makers van De Krokante Leesmap en Ernest Faber op De Perstribune

Zondag 31 maart 2019 zijn voetbaltrainer Ernest Faber en de makers van de podcast De Krokante Leesmap te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Noortje VeldhuizenMarcel van Roosmalen en Roelof de Vries, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, gaan in de Radio 1-podcast De Krokante Leesmap op zoek naar het allerbeste, ofwel ‘krokantste’ tijdschriftartikel van de week. Bij de zoektocht worden de meest obscure titels uit het tijdschriftenschap niet geschuwd. Maar meer nog dan een tijdschriftenpodcast is De Krokante Leesmap een ode aan alle zijpaden die men in het leven kan bewandelen. Met daarbij onder meer aandacht voor belangwekkende onderwerpen als huwelijksaanzoeken, quinoarecepten en keukenverbouwingen.

Ernest Faber, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is geboren en getogen in Eindhoven. Tegenwoordig is hij hoofd jeugdopleidingen van PSV. Ooit speelde hij zelf in het eerste van de Eindhovense topclub en schopte hij het tot één interland. Na zijn actieve loopbaan werd Faber trainer bij onder meer Eindhoven, NEC en Groningen. Sinds dit seizoen is hij terug op het oude, vertrouwde PSV-nest. In De Perstribune kijkt hij vooruit op de Eredivisietopper van zondag 31 maart tussen Ajax en PSV.

In De Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met daarbij onder andere aandacht voor de geschiedenis van de podcast.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes. 

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*