Lopende dj’s 3FM Serious Request bekend

Gisteren heeft NPO 3FM bekend gemaakt welke dj’s van 18 t/m 24 december te voet op pad gaan voor 3FM Serious Request: Lifeline. Ook werden de routes bekend gemaakt die de drie teams van actie naar actie af gaan leggen om op kerstavond aan te komen op HQ TivoliVredenburg in Utrecht. Ook wordt vandaag de Kom In Actie-week op 3FM afgetrapt: luisteraars worden van maandag 22 t/m zondag 28 oktober opgeroepen hun eigen actie of event te organiseren voor 3FM Serious Request: Lifeline.

Meld jouw actie aan via 3fm.nl/seriousrequest en zamel geld in voor het Rode Kruis voor één van de drie doelen van deze editie: levens redden in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlogen en conflicten.

Vanmorgen maakte Sander Hoogendoorn in Sanders Vriendenteam op 3FM bekend hij samen met Eva Koreman het eerste dj-team vormt. Sander en Eva starten hun tocht op Vlieland, vervolgen hun tocht naar het vasteland van Friesland om via de Afsluitdijk in Noord-Holland aan te komen. Vanaf daar gaan ze op weg naar de eindbestemming: TivoliVredenburg in Utrecht.

De route van Sander en Eva: Vlieland, Harlingen, Zurich, Breezanddijk, Afsluitdijik, Wieringerwef, Medemblik, Wognum, Hoorn, Volendam, Monnickendam, Amsterdam Noord, Schellingwoude, Diemen, Baambrugge, Loenen en Utrecht (TivoliVredenburg).

Ook het tweede dj-team is bekend: Rob Janssen en Jorien Renkema lopen door het zuiden van het land. Ze beginnen in Weert en vervolgen hun weg omhoog via Noord-Brabant om uiteindelijk hopelijk op tijd in Utrecht aan te komen.

Rob en Jorien trekken tijdens hun tocht o.a. langs: Weert, Heeze, Geldrop, Eindhoven, Liempde, Den Berg, Oisterwijk, Tilburg, Gilze, Bavel, Breda, Raamsdonksveer, Hank, Gorinchem, Arkel, Lopik, IJsselstein, en Utrecht (TivoliVredenburg).

Het laatste dj-team voor 3FM Serious Request: Lifeline is ook bekend: Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen (beter bekend als Mark + Ramón) gaan voor het Rode Kruis op weg. Ze beginnen in Hengelo om zich via plaatsen als Enschede, Doetinchem en Arnhem een weg te banen naar de eindbestemming: Utrecht. Ook Ouwehands Dierenpark wordt tijdens de route niet overgeslagen!

Mark + Ramón komen o.a. langs: Hengelo, Enschede, Haaksbergen, Eibergen, Groenlo, Lichtenvoorde, Westendorp, Doetinchem, Didam, Zevenaar, Arnhem, Oosterbeek, Wageningen, Ouwehands Dierenpark, Rhenen, Elst, Wijk bij Duurstede, Bunnik en Utrecht (TivoliVredenburg).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*