Lex Landeweerd nieuwe sidekick Eddy Keur op NH Radio

Vanaf 26 september is Lex Landeweerd elke zaterdag te horen als de nieuwe sidekick en producer van Eddy Keur op NH Radio. Wegens een reorganisatie bij de radiotak van Talpa Network kwam zijn vaste plek als sidekick en producer bij de late avondshow met Lex Gaarthuis, te vervallen.  

Lex neemt het stokje over van Pieter Kok, die de afgelopen negen maanden vaste sidekick van Keur was. Pieter presenteert sinds begin deze maand de dagelijkse ochtendshow ‘De Ontbijttafel’ op NH Radio. 

Keur is erg blij met de komst van Lex Landeweerd. ”Lex heeft een mooie trackrecord en is vooral ook een leuke gast die bij al mijn radiovrienden hoog staat aangeschreven. Ook dit wordt weer een mooie nieuwe periode voor Keur in de Middag. Lex zal de ook vertrekkende Jolanda van Duyvenbode vervangen. Zij is lang de top producer geweest van de show en dat heeft ze fantastisch gedaan. Alle complimenten Jolanda en zeer bedankt voor al je inspanningen. Lex neemt haar taken over per 3 oktober. Welkom Lex.”

Keur in de Middag is elke zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur te horen op NH Radio.  

1 Comment

  1. Heerlijk, tot 3 uur gezelligheid in deze vreselijke tijd! Ik geniet van jullie programma. Mijn leeftijd zal ik maar niet vertellen!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*