Letters van Top2000 gestolen

Bij Beeld & Geluid zijn vannacht de verlichte Top2000 letters verdwenen. Onbekenden gingen er vannacht met de T, O en de P vandoor. De cijfers 2000 staan er nog wel. NPO heeft aangifte gedaan van de diefstal.

6 Comments

 1. TOP! Na 1 januari eens informeren bij oudejaarsvereniging Frijsteat Folgeren, Kletsterlaan 66 te Drachten (gemeente Smallingerland) in Ost Fryslân. Telefoon: 0512 75 36 377 (vragen naar Tjerk of Doutzen)

  Lokkich nijjier!

  cl Top 2000 – Het het nog nooit zo donker west – Ede Staal – 536

  • ad.nl 16:25

   Vereniging wilde aandacht vragen voor kloof tussen stad en platteland

   Oudejaarsvereniging De Geitefok uit het Friese Oldeberkoop heeft de lichtgevende Top 2000-letters gestolen van het Mediapark in Hilversum. De vereniging deed dat om aandacht te vragen voor de kloof tussen stad en platteland, laat voorzitter Jan-Bart Hof vandaag weten. ‘Nederland heeft veel meer te bieden dan alleen de grote steden’, zegt hij.

   +

   De vereniging heeft onder druk de letters nu al teruggegeven in plaats van op Nieuwjaarsdag en zoals het in Nederland betaamt worden ze gewoon vervolgd. Niet eens zozeer vanwege de diefstal, maar voor al het onnodige politiewerk … Neem nog een oliebolletje bromsnor. Maar pas voor op voor de poedersuiker, oliebol.

   cl Top 2000 – Op fietse – Skik – #326

 2. Was het maar waar, dat het nog net zo klonk als toen. Geen gedoe op tv en in cafe’s, geen dj’s die zich als een idioot staan aan te stellen en niet die Suzan en Freek meuk in de lijst. Maar ja, ik ben ook allang niet meer de doelgroep. Iedereen die dat wel is, veel plezier er mee. Prettige jaarwisseling.

 3. De meeste lijstjes op de Nederlandse radio zijn bedrog. Mensen kunnen ‘stemmem’ totdat ze een ons wegen, maar het zijn uiteindelijk de muzieksamenstellers die zelf de lijstjes bepalen. Het moet immers goed klinken met zoveel mogelijk verantwoorde tracks die bij het format van het station passen.

  Komen de drie letters weer terug, zet de P dan ondersteboven op z’n plaats terug… TOb 2000

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*