KRO-NCRV zoekt een Formatontwikkelaar

Het team formatontwikkeling is voortdurend bezig met het bedenken en ontwikkelen van televisieformats en vernieuwende online-content en is daarmee het creatieve hart van de organisatie.

Deze afdeling is enthousiast, scherp en barst van de ambitie om het Nederlandse medialandschap te verrijken met kwalitatieve en originele content: het ideale klimaat waarin goede ideeën kunnen uitgroeien tot volwaardige producties.

Wie wij zoeken

Als formatontwikkelaar excelleer je in het (door)ontwikkelen van creatieve ideeën naar ijzersterke formats voor NPO1, NPO2, NPO3 en online content voor de diverse NPO kanalen. Je bent bekend met de belangrijkste (merk)waarden van KRO-NCRV en weet deze te vangen in en te vertalen naar aantrekkelijke en vernieuwende content

Je beheerst de juiste vaardigheden om deze programma-ideeën vervolgens op een overtuigende en visueel aantrekkelijke manier te presenteren aan onze interne stakeholders.

Je hebt een sterk kompas voor wat er nationaal en internationaal op tv en online gebeurt en weet het kaf van het koren te scheiden.

Je bent vol vertrouwen en overtuigd van eigen kunnen, maar ook gedisciplineerd, geduldig en flexibel. De switch tussen zelfstandig werken enerzijds en het collectieve proces anderzijds maak je met gemak, altijd met de blik op het eindproduct.

Wij zijn op zoek naar iemand met meer dan 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van formats voor televisie. Je kan uitstekend conceptueel denken en samenwerken in multidisciplinaire teams. Je kan het format goed presenteren aan interne belanghebbenden.

Je bent in staat om vooruit te denken en kansen te zien. Je houdt jezelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied en hebt hierin ook een uitgebreid netwerk opgebouwd. Je bent ondernemend en resultaatgericht.

Wat wij bieden

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week in een gedreven professioneel team. In eerste instantie betreft het een aanstelling voor 1 jaar. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt min. € 3.500,- en max. € 4.700,- per maand bij 36 uur per week. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarstoeslag.

Informatie

Een onderdeel van de sollicitatieprocedure is het pitchen van een eigen idee. Als je inlichtingen wilt over deze functie, dan kun je contact opnemen met Jeroen van Leeuwen (jeroen.vanleeuwen@kro-ncrv.nl)

Reageren

We ontvangen je sollicitatie en CV graag uiterlijk 18 november 2019 via deze link.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*