KRO-NCRV maakt nieuwe Kameleon-tweeling bekend

Duke en Scott uit Waddinxveen gaan de rollen van Hielke en Sietse Klinkhamer vervullen. Dat heeft regisseur Steven de Jong zojuist bekendgemaakt. De twaalfjarige broertjes bleven over uit een groep van meer dan honderd eeneiige tweelingen die zich hadden aangemeld na de oproep begin mei. De opnamen starten deze zomer in Friesland.

Duke en Scott uit Waddinxveen hebben een traantje gelaten toen ze hoorden dat zij de bekende tweeling uit De Kameleon mogen spelen. De serie wordt deze zomer opgenomen in onder andere Sneek, Terherne en bij het Woudagemaal. In 2018 is Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa, wat dé aanleiding is om deze serie te maken.

Steven de Jong, die wederom de rol van Heit Klinkhamer op zich neemt: “Het was een enorm gepuzzel, er hadden zich meer van 100 tweelingen aangemeld! Maar deze twee zijn zo uit de pen van wijlen geestelijk vader Hotze de Roos gevloeid. Hun positieve energie werkt aanstekelijk en dat heeft de doorslag gegeven bij deze eeneiige tweeling”. De jongens bereiden zich momenteel voor op de rollen en leren daarnaast hoe ze in een speedboot moeten varen.

Er worden twaalf afleveringen gemaakt in samenwerking met de KRO-NCRV. Ze worden in 2018 uitgezonden op NPO Zapp.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*