Kostenstijging College Tour door Twan Huys

De productiekosten van het tv-programma College Tour zijn mede gestegen doordat formatbedenker Twan Huys een grotere vergoeding ontving. 

Dat laten BNNVARA en NTR weten na vragen van minister Slob over de kostenstijging van 42,7% van dit programma sinds Matthijs van Nieuwkerk de presentatie op zich nam. Ook doordat Medialane de productie heeft overgenomen en er een nieuw decor ontwikkeld moest worden zijn de kosten van dit programma explosief gestegen. Van Nieuwkerk ontvangt door een constructie, naast zijn maximale BNN-VARA salaris, ook een extra vergoeding via productiemaatschappij Medialane voor het maken van dit programma. 

5 Comments

  1. Snap het niet, Van Niewkerk is in vaste dienst bij bnn/vara waarom moet hij dan ook nog een vergoeding krijgen van get productiemaatschappij?
    Ze kunnen ook zegen tegen hem je bent in dienst je gaat dat doen, net als een arbeider in een fabriek.
    Dit riekt naar zelf verrijking

  2. Peanuts in vergelijking tot de kostenstijging ten gevolge van het beleid van 10 jaar Rutte… Wat zou de kostenstijging van de stikstofcrisis zijn? Twan Huys bedenkt een format waar heel Nederland van kan genieten en dient daar vanzelfsprekend Royalties voor te ontvangen… Wat onze regering bedenkt voor onze leerkrachten, boeren, medici, verpleeghuizen, daklozen, etc is niet te genieten….

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*