Koos van Plateringen en Ali Boussaboun op De Perstribune van MAX

Zondag 23 mei staat het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX in het teken van het Eurovisie Songfestival en van de play-offs in het voetbal. Te gast zijn tv-verslaggever en songfestivalkenner Koos van Plateringen en oud-voetballer Ali Boussaboun.

Koos van Plateringen, de mediagast in het eerste uur van 12.00 tot 13.00 uur, is bezig aan zijn twaalfde Eurovisie Songfestival als verslaggever. Hij volgt in Rotterdam de gebeurtenissen onder meer voor NPO Radio 2. Ook presenteert hij in Rotterdam de persconferenties van de artiesten. Van Plateringen maakte zijn tv-debuut in 2004 als reporter in het progamma Beauty & Zo op Net5. Ook was hij lang de vaste verslaggever van het SBS6-programma Shownieuws. 

Ali Boussaboun, de sportgast in het tweede uur van 13.00 tot 14.00 uur, is voormalig voetballer van onder meer FC Utrecht en Feyenoord, de twee clubs die elkaar treffen in de finale van de play-offs voor Europees voetbal. Ook speelde Boussaboun lang voor NAC Breda, dat nu kans maakt om via de play-offs te promoveren naar de Eredivisie, en voor het uit de Eredivisie gedegradeerde ADO Den Haag. De in Tanger geboren voormalig aanvaller speelde acht interlands voor het Marokkaanse elftal.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige (en songfestivalkenner) Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden, met dit keer natuurlijk extra veel aandacht voor het Eurovisiesongfestival.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*