Klimaatactivist plakt zichzelf vast tijdens live uitzending (video)

Een opmerkelijk tv-moment: een klimaatactivist heeftzoch tijdens de live Jinek-uitzending vastgeplakt aan de talkshowtafel.

Tijdens de reclame werd hij door de productie alsnog verwijderd.

14 Comments

  • Ik trap niet in deze klimaattoneelstukje. Giftig lijm gebruiken. Kleding en schoenen dragen mogelijk in sweatshops gemaakt. Als deze man voortaan in een lendedoek gaat lopen zonder telefoon heb ik meer respect voorhem

 1. Ik vind dat deze actie niet slecht was maar ik denk dat het meer diepgang zou hebben moeten krijgen wat het onderwerp betreft maar om jezelf vast te plakken aan een talkshowtafel is dan wel weer het andere uiterste. Voor hetzelfde geldt zou hij hele andere bedoelingen hebben met deze daad…

 2. heB al meerdere keren geschreven op mediasites, ze verzinnen gewoon steeds wat nieuws om aandacht te trekken en hopen op hogere cijfers want de kijkcijfers zijn een drama
  Dit is duidelijk voor geregisseerd en gepland want niemand was verbaast aan tafel en ook niet bij het publiek en als je je handen vastplakt met twee compenentelijm hebben je handen wel verwondingen op gelopen en een tafel blad dat los zit is ook niet normaal de kijker wordt gewoon in de maling genomen , maar dat wist ik al langer , Joop en John weten er alles van!

 3. Het leek een van tevoren afgesproken actie, maar wat het nog erger maakt, is dat de traditionele media het lijkt te verheerlijken. En dat allemaal zo begripvol. Wat wordt weggelaten zijn de grote maatschappelijke kosten dat het met zich meebrengt. En jullie mogen raden wie hier voor opdraaien… Juist, de belastingbetaler.

 4. Er zijn nog hele volksstammen die niet doorhebben dat 99% wat je op TV ziet gescript is. Iedereen heeft profijt van deze stunt. Alle media pikken er weer een graantje van mee. En ze weten allemaal – de presentatoren en journalisten – dat het fake is.

 5. Tuurlijk was dit van te voren helemaal zo gepland.

  Los daarvan, moeten mensen niet in die klimaat propaganda trappen. Gelukkig doen de meesten dat ook niet en zijn er in werkelijkheid helemaal niet zoveel mensen mee bezig. Vandaar dat ze het zo door onze strot proberen te duwen. Het klimaat daar hebben wij als mens maar weinig invloed op. Deze hele klimaat propaganda is gewoon een grote geld machine. Bedacht al begin jaren 70. Zogenaamde wetenschappers voorspellen de ene na de andere ramp en als we nu niet snel iets doen dan……. bla bla bla. Een beetje zelf nadenken en onderzoek doen en je komt er al snel achter dat van al die voorspellingen sinds begin jaren 70 er nog nooit een uit is gekomen. En zo’n gekkie als deze moeten ze gewoon opsluiten.

 6. Ook hier zijn de “complot denkers” weer aanwezig. Allemaal mensen die echt niet weten hoe de omroep werkt.

  Zijn van die “bank reaguurders” die de hele dag niks anders te doen hebben en overal een mening over hebben. Ga ergens anders spelen zeg.

  • Je klinkt als een oude grammofoonplaat die blijft hangen. Het is een forum. Door verschillende meningen te lezen kun je inzicht krijgen in wat andere mensen vinden en denken.
   Je leert niets in het leven als je denkt dat je altijd gelijk hebt.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*