Klaas Samplonius in vernieuwde Perstribune

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag oud-scheidsrechter Jan Keizer en voormalig radiomaker Klaas Samplonius. De Perstribune zelf is vernieuwd en krijgt dubbelpresentatie. Presentator Govert van Brakel krijgt met ingang van het nieuwe jaar afwisselend Elles de Bruin en Margreet Reijntjes aan zijn zijde.

De gast in het eerste uur, Klaas Samplonius, heeft een leven lang in de journalistiek gewerkt, met name bij de radio. Zo was hij betrokken bij de oprichting van Met het oog op morgen, dat komende week zijn veertigste verjaardag viert. Ook was Samplonius één van de stemmen van Langs de Lijn en Radio Tour de France. 

De gast in het tweede uur, de Volendammer Jan Keizer, was in de jaren zeventig en tachtig internationaal topscheidsrechter. Hij floot onder meer op het EK van 1984, het WK van 1986 en de finale van de UEFA-Cup in 1988. Jan Keizer is ook maatschappelijk actief. Zo zette hij zich in voor de slachtoffers van de Nieuwjaarsbrand in Volendam. 

In De Perstribune wordt verder de presentator bekendgemaakt van het nieuwe NPO Radio 5-programma Tijd voor MAX Radio dat volgende week begint. Verder is er zondag een terugblik op de afgelopen televisieweek te horen en kijkt marathonschaatser Klasina Seinstra terug op 4 januari 1997, de dag dat zij de Elfstedentocht won. De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Elles de Bruin en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune 
Zondag 3 januari 2016 
Vanaf 12.15 uur op NPO Radio 1 
www.deperstribune.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*