KINK herdenkt Arjen Grolleman

Op maandagavond 20 januari staat KINK uitgebreid stil bij het leven, werk en overlijden van Arjen Grolleman. 

Van 19u tot 22u hoor je fragmenten van zijn programma’s, zijn favoriete muziek en herinneringen van vrienden en oud-collega’s Jantien van Tol, Bob Rusche en Mark van der Molen. 

Op 20 januari is het 10 jaar geleden dat Arjen Grolleman overleed. 

De website meldt: “Kink FM-dj van het eerste uur, de enige dj die overbleef toen de zender dreigde om te vallen en de belichaming van waar Kink voor stond: Arjen was Kink, Kink was Arjen. Wat we ook doen met KINK, niks zal het gemis van zijn scherpte, humor, kennis, inspiratie en ongebreidelde liefde voor muziek kunnen doen vergeten. Maar dat moeten we ook niet willen. Arjen zullen en kunnen we nooit vergeten.

Zonder Arjen had het oude Kink FM niet zo’n onuitwisbare plek in de harten van alle fervente luisteraars weten te veroveren. En zonder Arjen waren er zoveel mensen die nu op mooie en belangrijke plekken in de radiowereld zitten niet in staat geweest de eerste stappen op hun vakgebied te zetten.

Kink FM zonder Arjen is niet voor te stellen en dat geldt ook voor dit nieuwe KINK. Maar het is wel het nieuwe KINK zonder Arjen. Die pijn voelen we nog altijd, zelfs tien jaar na het invallen van de stilte.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*