Kim Becker ruilt NTR in voor NOS

Kim Becker (42) wordt vanaf 1 december de nieuwe manager Communicatie bij de NOS.

Ze komt van de NTR, waar ze 3,5 jaar werkte als hoofd Marketing en Communicatie. Ze wordt de opvolger van Marieke Quant.

“Een nieuwe uitdaging, in een bekende omgeving, de cirkel is rond”, zegt Kim Becker, die in het begin van haar carrière stage liep bij de NOS. “De NOS is een sterk merk, vormt het hart van de journalistiek en heeft de belangrijke taak om alle Nederlanders te informeren over wat er in de wereld gebeurt. De NOS wil ook in de toekomst voor iedereen altijd en overal relevant en toegankelijk blijven in een dynamisch medialandschap. Ik ben heel trots dat ik daar een steentje aan mag bijdragen.”

Kim Becker gaat bij de NOS sturing geven aan een team communicatieprofessionals die samen verantwoordelijk zijn voor het in- en externe communicatiebeleid van de NOS waaronder promotie, woordvoering, publiekscommunicatie en onderzoek- en beleidsinformatie.

1 Comment

  1. Dochter van TROS-coryfee Karel van Doodewaerd. Heeft bij NTR al laten zien wat ze waard is. Mooi dat ze nu bij NOS verder haar talent kan inzetten.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*