´Khalid Kasem en Sophie Hilbrand onterecht afgefikt´

Al voor de eerste uitzending konden Khalid en Sophie met hun talkshow niets goed doen. Han van der Horst schrijft in een blog voor de links-progressieve opiniewebsite Joop.nl (BNNVARA) dat de ‘rechtse affakkelcampagne lijkt te lukken’.

Van der Horst: ‘Er is echter geen enkele reden om Kasem en Hilbrand zo neer te sabelen als nu gebeurt. Een belangrijk gedeelte van de onderwerpen is relevant en actueel. De gasten komen goed uit de verf. De presentatoren zullen er geen Nipkov-schijf mee winnen maar van gestuntel of amateurisme is geen sprake. Integendeel. Prettig is bijvoorbeeld de rustige toon en niet het hijgerige, het gemaakte enthousiasme waardoor radio en televisie zo vaak ontsierd worden omdat sommige idioten denken dat je daarmee de jongere generaties trekt.’

Lees verder op Joop.nl

7 Comments

  1. Waarom die drang om ‘urgent’ te willen zijn. Er zijn al zat talkshows urgent bij de NPO. Dit programma is net zo urgent als De Vooravond. Dus de klacht dat het niet aan urgentie ontbrak is m.i. bs. Het is exact hetzelfde programma alleen om beurten gepresenteerd.

  2. Renze en Fidan zijn absoluut niet correct behandeld maar dat ligt niet aan Khalid of Sophie. Renze en Fidan hebben beide wel ten volle geprofiteerd van feit dat Khalid vorig jaar verwikkeld was geraakt in een onderzoek. Als dit niet had plaatsgevonden hadden Renze en Fidan nooit de vooravond gepresenteerd. Ik vind het nu juist mooi dat iemand alsnog de zijn kans krijgt en het recht zegeviert.

  3. Ik heb de column van Han van der Horst eens gelezen! Een compleet jankverhaal waarbij het de schuld van rechts is dat dit programma niet positief wordt ontvangen. Over demoniseren gesproken. Nee meneer van der Horst, dit programma wordt negatief benaderd omdat het weer eens linkse indoctrinatie is. Zeer positief over massa immigratie, klimaathysterie en genderneutraliteit en andere D66/Pvda/Groenlinks stokpaardjes.

    Sophie Hilbrand maakt inderdaad een uitgebluste indruk! Ook al geen aanbeveling om te gaan kijken

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*