Kevin Goes wordt manager van NPO Luister

Kevin Goes (37) wordt per 1 juni manager van het vernieuwde NPO Luister, hét audioplatform van de Nederlandse Publieke Omroep. Via de NPO Luister-app zijn alle podcasts van de publieke omroepen gratis te beluisteren en te downloaden, overzichtelijk ingedeeld op categorie en thema. Daarnaast biedt NPO Luister ook de livestreams van alle publieke radiozenders. Later dit jaar wordt een geheel nieuwe versie van de app gelanceerd met meer aanbod en meer mogelijkheden.

Kevin Goes is afkomstig van DPG Media, waar hij in 2019 eerst podcast-coördinator was bij het AD. Vervolgens werd hij head of content audio on demand voor alle Nederlandse en Belgische titels van DPG Media.

Jurre Bosman, directeur Audio NPO: “Het wordt een belangrijk jaar voor NPO Luister. Ik heet Kevin van harte welkom bij de publieke omroep. Met zijn ervaring op het gebied van audio is hij de aangewezen persoon om ons audioplatform samen met de omroepen verder uit te bouwen, om zo een aantrekkelijke luisterplaats voor radio, muziek en podcast voor ons publiek te worden.”

Kevin Goes: “Podcast en audio on demand zijn niet meer weg te denken binnen de NPO. Het is gegroeid tot een volwaardig medium, met een divers aanbod van de verschillende omroepen. Ik kijk er enorm naar uit om de meest complete audio-app voor het Nederlandse taalgebied te realiseren.”

1 Comment

  1. Ik wens Kevin Goes ’n mooie, rustige baan, in ’n prettige werksfeer ,,,,,,,maar wanneer Jurre “glibbertje” Bosman iemand “hartelijk welkom” heet is het oppassen geblazen . Dan zou het weleens héél snel ’n onrustig bestaan kunnen worden. Zo is Engnek Bosman nou eenmaal…..héél veel wijsheid en kijk uit hè Kevin…..zeg nooit dat ik jou niet heb gewaarschuwd ,,,,,,,,,

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*