Kefah Allush (EO) te gast op De Perstribune

Kefah Allush is vooral bekend van het succesvolle EO-programma De Kist, waarin hij met prominente Nederlanders praat over de dood en alles wat ermee samenhangt. Allush werd geboren in Nablus, een Palestijnse stad op de Westelijke Jordaanoever. Als zoon van een gastarbeider kwam hij naar Nederland. Inmiddels heeft hij zijn strepen in het medialandschap ruimschoots verdiend. Hij werkte onder meer voor de NPS (Urbania) en de IKON (Babylon). Voor de EO was hij als eindverantwoordelijke betrokken bij grote producties als The Passion en De Pelgrimscode.

Peter van den Berg is sinds begin dit jaar trainer van RKC Waalwijk. Na een relatief succesvolle periode in de eredivisie, ploetert RKC voor het tweede seizoen op rij in de eerste divisie. De club verkeert in de onderste regionen. Hoe denkt Van den Berg het tij te keren? Peter van den Berg speelde zelf drie jaar voor RKC (2000-2003). Als voetballer was hij actief voor onder andere AZ en Feyenoord. De afgelopen zes jaar was Van den Berg trainer, eerst bij Sparta en nu bij RKC.

In de tv-rubriek Kassie Kijken blikt recensent Ron Vergouwen terug op 10 jaar De Wereld Draait Door. Verslaggever Jules van der Wardt – ofwel de Vliegende Keep – is op bezoek bij 186-voudig volleybalinternational Agnes Brunninkhuis.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Govert van Brakel.

MAX
De Perstribune
Zondag 4 oktober 2015
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
www.deperstribune.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*